سه‌شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳  |  Tuesday, 30 April 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۹۸۳۸
تاریخ انتشار : ۲۶ : ۱۷ - ۰۱ آبان ۱۳۹۸
به گزارش دیباچه،سالهای سال است که صنوف خانه سینما به دلیل مشکلات عدیده صنفی شان نگران امنیت شغلی و درمانی خودشان هستند ؛ هنرمندانی که در حرف همواره از آنها یاد شد و در عمل کوچکترین توجهی ندیدند؛ خانه ای که بیشتر برای ستاره هایش خانه است و برای طبقات دیگر محلی برای بیان اعتراضان شده است؛ نهاد قانون گذار هم که خیلی اهمیتی به حقوق بیمه ای آنها قائل نمی شود و این است که سالها آنها برای مستحکم تر شدن جایگاه خود تلاش های زیادی را انجام دادند. 
در شرایطی که همه انتظار یک صنعت مدرن و به روز و آثار فاخر را از سینمای ایران طلب می کنند اما چه طور می شود که اعضای این  سینما  که تعدادشان کم هم نیست با وجود غم نان و نبود امنیت شغلی و مشکلات ناشی از هزینه های هنگفت درمان بتوانند با دل خوش در یک اثر سینمایی حضور یابند؛ وقتی آرامش و امنیت شرایطش مهیا نباشد انتظار نباید داشت که چنین هنرمندانی که از روحیه شکننده ای برخورداند بتوانند با حال خوب برای مردم هنرنمایی کنند. 
 
وقتی اعضای خانه سینما غریبانه به دنبال حق طلبی هستند و کسی حواسش نیست | چه کسی مسئول فراهم کردن امنیت شغلی و درمانی آنان است؟
 
هنوز که هنوزه شیوه خدمت رسانی و عملکرد بیمه های تکمیلی برای این خانه شبیه یک کابوسه؛کابوسی که معلوم نیست کی تموم خواهد شد.
همین امروز انجمن‌های صنوف مختلف خانه سینما  با انتشار یک بیانیه به شیوه خدمت‌رسانی و عملکرد صندوق اعتباری هنر واکنش تندی نشان دادند؛ پیش از این هم انجمن صنفی فیلمنامه‌نویسان با انتشار یک بیانیه به این موضوع واکنش نشان داده بود و حالا صنوف دیگر خانه سینما هم به این فیلمنامه‌نویسان پیوستند و در انتقاد به عملکرد این صندوق بیانیه‌ای به شرح زیر منتشر کرده‌اند:
 
«بی‌اعتنایی شگفتِ «صندوق اعتباری هنر» به اعتراض‌ها درباره شیوه‌ی خدمت رسانی‌اش نشان از این پدیده‌ی زشت دارد که مدیران صندوق برای سلامت و جان و روان افراد تحت پوشش‌اش ارزشی قائل نیستند. ریال‌ریال دستمزد ماهانه مدیران صندوق اعتباری هنر برای این است که خدمتی در خور به هنرمندان ارایه دهند و بدون انجام این‌ خدمت علتِ وجودی ندارند.
انجمن صنفی فیلم‌نامه‌نویسان سینمای ایران در بیانیه‌ی پیشین، نارضایتی اعضایش از بیمه تکمیلی و روند بازپرداخت هزینه‌های درمانی را اعلام کرد. انتظار داشتیم مدیران صندوق اعتباری هنر ناکارآمدی‌هایشان را اصلاح کنند که تا الان تغییری مشاهده نکرده‌ایم.
این‌بار به همراه صنوف دیگر و همدلی هیات‌مدیره و مدیرعامل خانه‌سینما منتظریم با اقدام سریع مدیران خانه‌سینما این بی‌اعتنایی غیرقابل تحمل صندوق اعتباری هنر به پایان رسد.
حداقل ۹ ماه تا اتمام این دوره‌ی قراردادِ بیمه تکمیلی باقیمانده است. راهی پیدا کنید که بیش از این اعضای خانه سینما تحت فشار و بی‌پناه نباشند.
 
انجمن ‌صنفی فیلم‌نامه‌نویسان سینمای ایران -  شورای‌عالی تهیه‌کنندگان سینمای ایران - انجمن ‌صنفی فیلم‌برداران سینمای ایران - انجمن ‌صنفی تدوین‌گران سینمای ایران - کانون آهنگسازان سینمای ایران - انجمن ‌مدیران تولید سینمای ایران - انجمن ‌صنفی منتقدان و نویسندگان آثار سینما - انجمن‌ صنفی برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان سینما - انجمن جلوه‌های بصری سینما - انجمن‌ صنفی طراحان فنی و مجریان صحنه سینما - انجمن ‌صنفی دستیاران فیلمبردار سینما - انجمن ‌صنفی مدیران و دستیاران تدارکات سینما - انجمن ‌صنفی بازیگران و بدل‌کاران سینما
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
حرمت‌شکنی ستاره؛ بازیکنی که یاغی شده!

درگیری لفظی زشت محمد صلاح با " یورگن کلوپ " پیش از ورود به زمین!+ فیلم

۱۷:۴۰  -  ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
مدیر جشنواره ملی فیلم اقوام در گفتگو با دیباچه: مدیر جشنواره ملی فیلم اقوام در گفتگو با دیباچه:

جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی به یکی از جشنواره‌های معتبر کشور تبدیل خواهد شد

۱۶:۵۶  -  ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
سرمربی سابق تیم ملی تیراندازی در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تیراندازی با همان ۴ سهمیه به المپیک می‌رود/ روند افت « جواد فروغی » بعد از بازی‌های المپیک توکیو ادامه دارد

۱۲:۱۸  -  ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
دبیر هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه در گفتگو با دیباچه؛

فضای آموزش طنز در کشور بسیار ضعیف است

۱۱:۲۵  -  ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
کاپیتان تیم فوتبال خاتون بم در گفت‌وگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی تیم، در نبود ملیکا محمدی برایمان تلخ شد | رقبا همه از تیم‌های با اصالت فوتبال بودند

۱۱:۵۷  -  ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با رئیس موزه بین المللی استکبار ستیزی طبس

یکی از چشم انداز‌های میان مدت موزه بین المللی استکبار ستیزی طبس، راه اندازی فرودگاه صحرای طبس است

۱۴:۳۲  -  ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار